För några veckor sen var vi med Ericsson på en farm för att dem skulle hjälpa dem att utveckla sina processer. En del av deras arbete. Tidigt var vi på Ericsson för vi hade blivit tillsagda att absolut inte vara sena. Släntade in en minut i utsatt tid på grund av trafik, ändå åkte dem 30-45 minuter efter avsatt tid, Thailand säger jag bara. Ca 1 timme dit om man inte kör fel vilket vår buss gjorde. 
Fick snygga hattar med Ericsson band på samt en handduk. 
Varmt som satan, på med hinken med risplantor och ut i solen. 
På vänster sida: planterat risfält. På höger sida där vi skulle plantera ris.
Man kunde även gå ner i geggan vilket vi avböjde, kliade tillräkligt på kroppen för att man skulle vilja gå tillbaka.
Fruktstund! Den gula fruken till höger finns knappt i Thailand(och inte någon annan stans heller) dem hade tre träd kvar och den var super god! Påminner om någon frukt hemma men kan inte komma på vilken. 
Redo för workshop. Vi fick äran att bära whiteboarden efter som vi ändå inte fattade vad dem sa eftersom dem pratade thailänska hela tiden. 
Risfält delux. ca 1h från bangkok. Skilland på höjder. 
Efter farmen var vi så slut så vi hade kunnat somna såendes. Med då skulle hela Ericsson ut och äta så det var ju bara att hänga på. Super mysig resturang i tysk stil. Dem hade flamingos, svarta svanar och kaniner och området var så sjukt stort. Det hade super god mat, ceasar sallad, entrecote osv. Men i Thailand har man ingen egen vilja så dem bestället åt en och stället allt i mitten så man får ta lite av varje. Vi åt oss till matkoma.
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej