Först hade vi en presentation i skolan som vi i sista minuten satt med dagen innan till kl. 12 på natten. Man måste vara uppklädd för redovisningar i skolan också. Vi trodde först att vi skulle missa presentationen eftersom vi behövde göra en presentation på Ericsson samma dag, men visade sig att Ericsson hade bokat in presentationen 16.45 så då hann vi att göra skolans presentaion också. Det var ju långt ifrån den bästa presentationen man har håll pga att vi var så sen ute men skönt att ha det gjort nu. Förra veckan stod han som redovisade och smsade samtidigt så kändes inte sådär jätte seriöst. Läraren satt dessutom och blundade från och till.
 
Efter skolan åkte vi till Ericsson och tränade in i det sista på presentationen. Dem var sena och när dem väl kom ut fick vi träffa en svensk(tror vi) chef, tjej dessutom och vår handledare. Han berättade att dem inte kommer hinna med presentationen idag så vi och två master studenter från thailand som också skulle ha sin presentation idag fick snällt gå hem. På ett sätt var det ju skönt för då kan vi förbereda oss mer men vi hade klädd upp oss dagen i ära. 
Uppklädda tjejer innan skolan. Det var "bara" 36 grader idag så inte en av de varmaste dagarna så byxorna var helt ok ute men kavajen kunde man bara ha inomhus. 
Uppladdning inför presentationen. Starbucks ligger i samma hus som Ericson och deras cappocino är ju så god. 
Påvägen hem stannade vi på central plaza och åt. Dem har dem bästa vårrullarna i Thailand och denna är den stora tallriken och kostar 50 bath. Den lilla kostar 40 och då brukar jag ta något annat till också.